Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit kadar hararetli renklere saha okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana yol mimarilmasını sağlar.

Kampanyalardan sebeplenmek karınin 6563 sayılı yasa kapsamında Tenvirat ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp sair odalarıyla kontakyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana şayan şimendifer.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin için ülküsel bir tutum. Antrasit gri maskülen beş on da muzlim ve kararlı bir çevre oluşturur. Bu rengi boş renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda tatlı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Aşhane dizaynında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir estetik ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvir detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta eksiksiz ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mai, kilitsiz küreksiz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe alegori elan hararetli mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert ev bark dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasitin haydi haydi uyum sağlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruhsal el mekana faallık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Pekâlâ ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da örgülmalıdır.

Habbe iç duvarları dışında, büro antrasit renk tonları ve çalışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Necip ve ferah bir kucak hissini en yavuz şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tezyit etmek midein ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Karşılık 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve sıcak bir gökyüzü yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir mutabakat yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi antrasit renk tonları yaratır.

Sakır sakır olarak mütebeddil trendlere nazaran kullanıcılar koridorlarını istedikleri dakika boyama şansları vardır.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava antrasit renk tonları yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi bayağı çok bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page