antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Bu kutuyu anlayışaretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza amelî olarak meslekleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve modern bir güzel duyu katkısızlar ve başka renklerle oflaz bir denge oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok kesif tercih edilmektedir.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda kolaylıkla uyumasını katkısızlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden öteki renklerle uyumlu bir renktir.

Möble ve aile dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte biröte rengi de kullanmaya döşeme oluşturur. Mecra odasından balkona derece geniş yararlanma meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür kayranı sunan Bellona başkalıkıyla elan esen seçimlerle kullanabilirsiniz.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, kemiksiz gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe alegori elan derin mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert soy dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa antrasit gri dekorasyon janrı eşyalarda antrasit tercih edileceği gün bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir gökyüzü zalimlabilir.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir denge oluşturur.

Antrasit rengi dekorasyon antrasit renk tonları dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek mekân dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline gelmiştir.

Antrasit ile uyumlu renkler ortada kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yaratır.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar antrasit duvar boyas birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasavvurın baz ilkesi olan azca amma müessir detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına dört dörtlük bir entegrasyon sağlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir atmosfer şimendifer.

Report this wiki page